Algemene voorwaarden

Massage Eibergen is onderdeel van Praktijk EsZense Eibergen.


Om afspraken en behandelingen zo goed mogelijk te laten verlopen, worden een aantal algemene voorwaarden gehanteerd. Indien een afspraak wordt gemaakt bij Massage Eibergen wordt ervan uitgegaan dat u op de hoogte bent van deze algemene voorwaarden en dat u hiermee akkoord gaat.


Ten behoeve van de administratie worden bij het maken van een afspraak uw naam, adres, telefoonnummer en emailadres gevraagd.


Voorafgaand aan de eerste behandeling wordt een intakeprocedure doorlopen. Het bespreken van relevante gezondheidsgegevens vormt hiervan een onderdeel. U bent zelf verantwoordelijk voor de juistheid van de door u verstrekte informatie. Op basis van deze informatie kan een behandeling op een verantwoorde en zorgvuldige manier worden gegeven. Bij relevante wijzigingen in uw situatie bent u zelf verantwoordelijk deze door te geven.


Alle informatie die tijdens een intakegesprek of behandeling door u wordt verstrekt, wordt vertrouwelijk behandeld en nooit gedeeld met derden.


Bij twijfel over competentie of bij contra-indicaties kan ik afzien van behandeling en u indien nodig doorverwijzen naar een huisarts, fysiotherapeut of specialist.


Afspraken kunnen tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak kosteloos worden geannuleerd. Binnen 24 uur geannuleerde of vergeten afspraken worden volledig in rekening gebracht, tenzij er sprake is van een dringende reden.


Massage Eibergen acht een goede hygiëne en wederzijds respect erg belangrijk, dit wordt tevens van u als cliënt verwacht.


Massage Eibergen is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of schade aan persoonlijke bezittingen.


Betalingen dienen contant, via een "tikkie" of via een betaalverzoek direct na de behandeling te worden voldaan.


De massages en behandelingen bij Massage Eibergen hebben op geen enkele wijze te maken met erotiek. Onzedelijk of ongepast gedrag (verbaal of non-verbaal) wordt niet getolereerd en kan tot aangifte daarvan leiden.