Coaching

Coaching bij Stress en Emoties

Een teveel aan stress en spanning heeft een schadelijk effect op elk aspect van ons leven. Chronische spanning en onverwerkte of vastzittende emoties kosten je veel energie en kunnen uitputting en allerlei mentale en fysieke gezondheidsproblemen veroorzaken.


Er zijn vele manieren om te ontspannen en beter om te gaan met stress en emoties. Hierbij is het erg belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en jezelf met compassie te behandelen. Ik ondersteun jou hier graag bij. Je kunt bij mij dan ook terecht voor het oplossen van of beter leren omgaan met stress, burn-out, een negatief zelfbeeld, overweldigende emoties (angst, verdriet, boosheid, enzovoort) en/of het vergroten van je welbevinden in het algemeen.


De verschillende benaderingen die ik toepas hebben invloed op één of meerdere niveaus van het functioneren, namelijk het fysieke, het mentale, het emotionele, het energetische en het spirituele niveau. In een ideale situatie zijn al deze niveaus met elkaar in balans. Op dat moment voel jij je goed en heb je het gevoel de wereld en het leven goed aan te kunnen.