Massage mogelijkheden

Er zijn diverse massages mogelijk, waaronder:


Ontspanningsmassage

Een rustige en zachte massage, gericht op ontspanning. Kan worden uitgevoerd op (een combinatie van) nek, schouders, rug, armen en benen. Uiteraard zijn deelmassages ook mogelijk.


Anti-stress massage
Zaken als spanning en stress of een verkeerde/eenzijdige houding (denk aan lang achter een computer zitten) kunnen leiden tot pijnlijke spieren in je rug, nek, schouders en armen. Dit kan onder andere hoofdpijn of vermoeidheid tot gevolg hebben.
De massage wordt uitgevoerd op een comfortabele massagestoel en is specifiek gericht op het losmaken en ontspannen van de spieren in je rug, schouders, nek, armen en indien gewenst je hoofd.

Hoofdpijnmassage

Dagelijkse spanning en stress kunnen blokkades veroorzaken in de schouders, nek en het hoofd. Hierdoor is de doorbloeding naar het hoofd verminderd en als gevolg hiervan kan men klachten krijgen zoals een verminderde concentratie, vermoeidheid en hoofdpijn. Een hoofdpijnmassage is een therapeutische massage gericht op het verlichten van deze klachten en het ontspannen van de spieren en gebieden die erbij betrokken zijn.


Voetmassage

Een heerlijke massage van onderbenen en voeten. Gericht op ontspanning.


Voetreflexmassage

De voetreflexologie gaat ervan uit dat alle organen en lichaamsdelen in verbinding staan met specifieke punten op de voeten. Door het stimuleren van deze punten kunnen blokkades in het lichaam worden opgeheven. Gevolg is dat de energie weer vrij kan gaan stromen. Ook afvalstoffen kunnen weer beter worden afgevoerd. Het is een holistische massage, waarbij lichaam en geest in evenwicht worden gebracht.


Indiase hoofdmassage

Er wordt lichte druk uitgeoefend op rug, nek, schouders, armen, hoofd en gezicht. Dit wordt afgewisseld met strijkingen. Hierdoor worden blokkades opgeheven. Deze blokkades uiten zich in bijvoorbeeld gespannen spieren, hoofdpijn en stijfheid. De massage is zeer ontspannend en kalmeert zowel lichaam als geest.