Massage mogelijkheden

MASSAGE EIBERGEN IS TIJDELIJK GESLOTEN


Er zijn diverse massages mogelijk, waaronder:


Ontspanningsmassage (duur: 30 / 45 / 60 minuten)

Een rustige en zachte massage, gericht op ontspanning. Kan worden uitgevoerd op (een combinatie van) nek, schouders, rug, armen en benen. Uiteraard zijn deelmassages ook mogelijk.

Hoofd- nek en schoudermassage (duur: 30 / 45 minuten)

Bij deze massage lig je op de massagetafel of zit je op een stoel. De massage is zeer ontspannend en kalmeert zowel lichaam als geest. Heeft een verlichtende werking bij spanningshoofdpijn.


Voetmassage (duur: 30 / 45 minuten)

Een heerlijke massage van onderbenen en voeten. Gericht op ontspanning. De massage wordt vooraf gegaan door een warm voetenbadje.


Voetreflexmassage (duur: 60 minuten)

Deze massage duurt standaard een uur. We starten met een heerlijk voetenbadje. Daarna worden de verschillende reflexpunten op de voeten gemasseerd. De voetreflexologie gaat ervan uit dat alle organen en lichaamsdelen in verbinding staan met specifieke punten op de voeten. Door het stimuleren van deze punten kunnen blokkades in het lichaam worden opgeheven. Gevolg is dat de energie weer vrij kan gaan stromen. Ook afvalstoffen kunnen weer beter worden afgevoerd. Het is een holistische massage, waarbij lichaam en geest in evenwicht worden gebracht.

Hotstonemassage (duur: 30 / 45 / 60 minuten)

Een hotstonemassage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45-55 graden Celcius. De massage bestaat vooral uit lange, rustige en cirkelvormige strijkingen. Door de combinatie van warmte en beweging heeft de massage een diepe werking op het spierweefsel.