Over mij

Mijn naam is Esther Zwanenburg (1976) en ik woon in Eibergen. Ik ben getrouwd en moeder van 2 jongens. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als arbeidsdeskundige.

Achtergrond

In 1999 ben ik mijn loopbaan begonnen als fysiotherapeut. Hoewel ik al een tijd niet meer in dit beroep werkzaam ben heb ik, vanuit een persoonlijke interesse, de afgelopen jaren wel regelmatig massageopleidingen en cursussen gevolgd. Ik had altijd al het idee dat ik hier ooit nog wel eens iets mee zou willen doen. Uiteindelijk ben ik in 2020 begonnen met mijn eigen massage- en coachpraktijk. Ik merk dat het mij ontzettend veel voldoening geeft om mensen te kunnen helpen met diverse vragen of klachten en een bijdrage te kunnen leveren aan een goede balans tussen lichaam en geest.

Mijn cliënten en de mensen om mij heen beschrijven mij als een rustig, respectvol, integer en positief ingesteld persoon. Ik heb een grote drive om mensen zich goed te laten voelen. Het geven van oprechte aandacht en het creëren van rust, ontspanning en vertrouwen vormen de basis van mijn behandelingen.